Acasă Stiri economiceBanci & Asigurari Varză de la Casa Unirea

Varză de la Casa Unirea

de L M

Ministerul Agriculturii anunță cu entuziasm cea de a doua livrare de produse alimetare intermediate de Casa Unirea. De data acesta este vorba de 13 tone de varză pentru un lanț de magazine cash & carry. Prima livrare de produse intermediate de Casa Unirea, pe „vremuri noi”, a avut loc acum două săptămâni, când 12 tone de legume au ajuns la alt mare retailer. Rezultatele Casei sunt obținute de doi subalterni și 5 șefi, un director general și patru membri provizorii ai Consiliului de Administrație; se mai așteaptă ocuparea și celui de-al cincilea post. Bugetul prevede doar 3 angajați.

Vineri, 28 octombrie 2022, Casa de Comerț Unirea a realizat o altă livrare de legume de la legumicultorii români către magazinele METRO Cash & Carry, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Agriculturii. Astfel, au fost preluate 13 tone de varză albă și roșie de la producătorii autohtoni și au fost livrate direct în depozitul retailerului menționat pentru a fi introduse în circuitul comercial. „Livrările de produse agroalimentare vor continua”, dă asigurări ministerul.

„În vederea creării unui mecanism comercial funcțional, reprezentanții Casei de Comerț Agroalimentar Unirea continuă negocierile și cu alte lanțuri de magazine din România pentru a încheia contracte de colaborare, în beneficiul tuturor părților implicate”, completează comunicatul.

Vineri, 14 octombrie 2022, a avut loc prima livrare de legume de la producătorii români către magazinele Carrefour România, intermediată de Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea. În acest caz a fost vorba de 12 tone de legume (cartofi, varză albă, varză roșie și dovleac plăcintar) preluate de la producătorii autohtoni.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.