Acasă Focus Agricol Agribusiness 4.0

Agribusiness 4.0

de M G

Cei mai mari și importanți jucători din agricultură se reunesc în cadrul conferinței Agribusiness 4.0, marți, 10 noiembrie; conferința este organizată pe o platformă digitală. Criza sanitară, dar și seceta din acest an, pune probleme la care participanții la conferință încearcă să ofere soluții.

Conferința Agribusiness 4.0 va include 3 sesiuni care vor acoperi subiecte de actualitate din industria agricolă precum provocările fermierilor pentru asigurarea competivității și gestiunea riscurilor, tehnologie și modele de afaceri și noi meserii în agricultură, dar și strategie integrată de promovare a produsului românesc. La manifestarea online se așteaptă să fie prezenți peste 3000 de participanți din rândul fermierilor și al companiilor din sectorul agriculturii. Sunt așteptați, Adrian Oros, ministrul Agriculturii, Thierry de lÉscaille, secretarul general ELO, Daniel Buda, MEP, ComAgri, Parlamentul European, Achim Irimescu, ministru plenipotențiar, Reprezentanța Permanentă a României la UE, Georgiana Rusu, director general, Clubul Fermierilor Români Broker Asigurări, Florian Ciolacu, director executiv, CFRO și Marian Murgulet, CIO al Guvernului României.

„Industria agrobusiness este și va fi mereu un mediu efervescent care se adaptează la condițiile exterioare foarte repede. Am propus și am găsit deschidere de la companii să punem în același loc, fie el și virtual, toată cererea și oferta din această industrie și suntem siguri că va fi un eveniment cu multiple beneficii pentru toți participanții”, a declarat Valentin Văcăruș, organizator conferință și manager Godmother, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Conferința Agribusiness 4.0 este organizată de Fundația Centrul pentru Management Agricol în parteneriat cu Clubul Fermierilor Români și agenția de publicitate Godmother.

 

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.