Acasă Focus Agricol Peste 7.000 de kilograme de carne de miel vor fi livrate online

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel vor fi livrate online

de A

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță de miel și coaste de miel cu crustă de fistic sunt printre cele mai accesate în platforma Freshful by eMAG. Primul hipermarket 100% online din România a inclus în oferta de Paște 7 tone de carne de miel care provine exclusiv de la producători locali, cu prețuri speciale începând de la 37,97 lei/ kg.

„Estimăm că fiecare familie va aloca între 750 și 1.000 de lei pentru masa de Paște, iar pentru a-i ajuta să se bucure de aceste momente fără stresul cumpărăturilor am pregătit cantități record de ingrediente, cum ar fi carnea de miel, dar și o gamă variată de produse gata pregătite, ideale pentru cei care nu sunt neapărat atrași de gătit, dar vor să se bucure de produse autentice. Mulți dintre clienții noștri au început deja pregătirile, cumpărând produse de curățenie și neperisabile la prețuri foarte bune din campaniile de reduceri organizate la începutul lunii, iar în ultimele zile vor adăuga în coș alimentele proaspete pentru rețetele pe care vor să le testeze,” a declarat Andrei Popescu, general manager Freshful by eMAG.

Printre preparatele tradiționale de Paște care nu pot lipsi de la masă sunt ouăle roșii, pasca și cozonacii. Chiar și cei care nu sunt pasionați de gătit vor putea găsi în oferta Freshful aceste bucate gata preparate. Prețul de pornire al unui cozonac este de 12,59 lei/ 400g, iar pentru o pască 30,39 lei/ 450g. Printre cei mai căutați cozonaci va fi cel artizanal însiropat, la prețul de 34,99 lei, redus de la 64,99 lei, miercuri, pe 1 mai, cu un stoc limitat de 2.000 bucăți. De asemenea, oferta de cozonaci include mai multe sortimente care provin din oferta unor producători artizanali și include chiar și o opțiune Raw vegan. Alături de cozonacii tradiționali, oferta cuprinde și Panettone și Colomba. Chiar și felurile principale de mâncare pot fi comandate gata preparate: oferta Freshful include ouă care sunt deja vopsite, dar și drob, stufat de miel, pomana mielului sau sarmale în foi de viță.

Cel mai râvnit aliment de pe masa de Paște este carnea de miel, iar rețetele tradiționale și moderne de miel sunt la mare căutare în aplicația Freshful by eMAG. Clienții pot comanda direct din aplicație ingredientele de care au nevoie pentu a găti ce își doresc, iar în Săptămâna Mare o parte dintre rețetele de Paște vor avea ingredientele la reducere. Și deserturile sunt la mare căutare în secțiunea de rețete, iar cei mai mulți clienți vor să încerce să gătească cozonac babka cu ciocolată, cozonac floare, dar și pască fără aluat și pască cu smântână. În plus, cei care vor să pună pe masă ouă inedite au pus ochii pe rețeta de ouă vopsite natural cu foi de ceapă.

Înainte de Paște echipa Freshful lucrează cu motoarele turate, iar în cele mai aglomerate zile din Săptămâna Mare vor fi efectuate mai mult de 4.000 de livrări. Deși comenzile pot fi planificate cu până la trei zile în avans, cei mai mulți clienți aleg livrare în ziua plasării comenzii sau a doua zi. Ultimul interval de livrare înainte de Paște este pe 4 mai la ora 18:00. Duminică, pe 5 mai, toată echipa Freshul sărbătorește alături de cei dragi, iar luni, pe 6 mai, primul interval de livrare este cel de la ora 10:00. De marți, 7 mai, livrările revin la program normal.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.