Acasă Focus Agricol APIA are un nou director general

APIA are un nou director general

de A
Ionuţ Costin Lupu a fost numit, marţi, în funcţia de director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), acesta fiind susţinut de PNL Neamţ, a anunțat preşedintele filialei, George Lazăr. Ionuț Lupu îl înlocuiește la conducerea APIA pe Cornel Turcescu, care a preluat funcția de director general în 4 septembrie, atunci când Adrian Pintea a fost numit secretar de stat MADR.

„Domnul Ionuţ Costin Lupu, medic veterinar şi preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Vaci Holstein din România, a fost numit, astăzi, in funcţia de director general al APIA. Ţin să îi mulţumesc în mod deosebit pentru susţinere domnului preşedinte al PNL Nicolae Ionel Ciucă şi să îi urez lui Ionuţ Lupu un mandat cât mai bun”, a declarat George Lazăr, care deține și funcția de secretar de stat.

El a adăugat că Ionuţ Costin Lupu este o prezenţă recunoscută la Bruxelles, cu o voce puternică în ceea ce priveşte reglementările legislative pentru creşterea animalelor.

Numirea lui Ionuț Lupu în funcția de director general al APIA este temporară, întrucât titularul postului este Adrian Pintea. Acesta s-a suspendat din funcție pentru a-și putea îndeplini atribuțiile ca secretar de stat în cadrul MADR.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.