Acasă Focus Agricol Program de 400 milioane euro pentru infrastructura secundară de irigaţii

Program de 400 milioane euro pentru infrastructura secundară de irigaţii

de A

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a vizitat, marţi, Amenajarea Gălăţui-Călăraşi care este parte a amplului program de reabilitare a infrastructurii de irigaţii din România şi anume „România Irigabilă”. Ministrul a adăugat că este vorba despre „apă pe canalele principale şi secundare, staţii reabilitate şi modernizate, dar şi un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare”.

„Din judeţul Călăraşi, de la Amenajarea Gălăţui-Călăraşi, parte a amplului nostru program de reabilitare a infrastructurii de irigaţii din România, vorbim despre România Irigabilă!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a mai spus că „apă pe canalele principale şi secundare, staţii reabilitate şi modernizate, dar şi un program de 400 de milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigaţii, care va fi lansat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare”.

„Fiecare Organizaţiei a Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii poate primi 1,5 milioane de euro! Avem nevoie de irigaţii şi viitorul agriculturii nu poate fi decât în România irigabilă!”, a completat Barbu.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.