Acasă Focus Agricol Ursus a inaugurat o linie de îmbuteliere în fabrica de bere din Brașov

Ursus a inaugurat o linie de îmbuteliere în fabrica de bere din Brașov

de A

Ursus Breweries a inaugurat în fabrica din Brașov o nouă linie de îmbuteliere, precum și noi depozite, laboratoare și spații de birouri, care vor contribui la optimizarea capacității operaționale, ca parte a unei investiții strategice de 50 de milioane de euro începute în 2020.

Noua linie de îmbuteliere se bazează pe tehnologie de ultimă generație și este instalată într-o clădire nou construită. Pentru a permite integrarea acesteia, au fost făcute îmbunătățiri din punct de vedere tehnologic, iar demersul a inclus și diverse lucrări de infrastructură. Pentru a opera mai eficient, Ursus Breweries a construit, de asemenea, și un depozit nou la parterul noii clădiri, care are o suprafață de 1.800 mp, și care este destinat depozitării produselor finite, organizând un alt depozit de 1.200 mp pentru ambalaje. Alături de acestea, investiția include noi laboratoare, spații de birouri suplimentare și noi facilități pentru cei peste 200 de angajați care lucrează în fabrica de bere.

Noua linie a fost inaugurată oficial pe data de 26 octombrie, cu ocazia primei vizite în România a președintelui și directorului general al Asahi Group Holdings, Ltd., Atsushi Katsuki.

„În urmă cu trei ani, am demarat unul dintre cele mai curajoase proiecte de investiții, centrat pe revitalizarea fabricii noastre din Brașov, o unitate cu o istorie îndelungată în comunitatea locală, datând din 1892, precum și locul de origine al berii numărul unu din România – Ciucaș. În ciuda faptului că am întâmpinat situații imprevizibile, care au avut un impact direct și indirect asupra planului nostru de investiții, ne bucurăm că acum noua linie și noile facilități sunt pe deplin operaționale” a declarat Michał Mrowiec, președintele Ursus Breweries.

Investiția a cuprins și o serie de îmbunătățiri care au în vedere componenta sustenabilității, cum ar fi modernizarea instalațiilor de utilități sau creșterea capacității de recuperare CO2, și va fi continuată până în 2024, când fabrica de bere din Brașov va beneficia și de o nouă instalație de filtrare a berii.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, fiind lider de piață de 8 ani. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.