Acasă Focus Agricol Proiect de Ordin pentru actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producție

Proiect de Ordin pentru actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producție

de A

Pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost postat în secțiunea „Transparență Decizională” un proiect de Ordin pentru modificarea anexei nr. 5 la Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 994/2016 privind actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producție.

Proiectul de ordin are în vedere corelarea prevederilor anexei nr. 5 din O.M.A.D.R. nr. 994/2016 cu cele ale anexei III partea IV ”Model de raport de analiză privind eşantioanele de vin şi de produse vitivinicole analizate printr-o metodă recomandată şi publicată de OIV, menţionat la articolul 27 alineatul (5)” din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/274.

Prezentul amendament este necesar pentru a asigura transpunerea legislației europene în legislația națională și a realiza corespondența cu formatul digital al băncii analitice de date izotopice, ca urmare a modificărilor sistemului informatic gestionat de Centrul european de referinţă pentru controlul în sectorul vitivinicol („ERC-CWS”).

Proiectul de act normativ poate fi consultat aici: https://www.madr.ro/proiecte-de-acte-normative/8345-proiect-ordin-modificare-anexa-5-omadr-994-2016-actualizarea-bancii-nationale-de-date-analitice.html

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.