Acasă Focus Agricol Familia Isărescu face bani din vin

Familia Isărescu face bani din vin

de A

Profitul net al companiei Măr SRL, afacerea cu vin a familiei guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, a crescut cu 43%, de la 951.996 lei în 2021, la 1.362.335 de lei în 2022. Comparativ, în anul 2020, rezultatul net al producătorului de vin din Drăgășani, județ Vâlcea, a fost de aproape 1,9 milioane de lei. Cifra de afaceri s-a ridicat anul trecut la 5.932.701 de lei, de la 5.948.119 lei în 2021.

Compania are în medie 20 de salariați, potrivit datelor raportate Ministerului de Finanțe.

Mugur Isărescu deține 54,01% din Măr SRL, restul asociaților fiind soția acestuia, Elena Isărescu, care deține 25,39%, și copiii acestora, Costin și Lăcrămioara, fiecare cu 10,3% din companie.

Vinurile Casa Isărescu produse la podgoria din Drăgășani sunt comercializate și în lanțurile marilor retaileri precum Annabella, Kaufland, Mega Image, Metro, Profi și Selgros. Crama produce vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Crâmpoşie selecţionată, Tămâioasă Românească, Merlot, Negru de Drăgăşani şi Syrah.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu le oferă consumatorilor, vinurile CASA ISARESCU: Crâmpoșie, Souvignon blanc demidulce și sec, Fetească Regală, Tămâioasa Românească (albe), Cabernet, Cabernet Souvignon Rubin, Purpuriu (rosii), Rose.

De asemenea, pensiunea Casa Isărescu din Drăgășani dispune de 6 camere cu un total de 12 locuri.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.