Acasă Focus Agricol Producătorul de carne de pui Oprea Avi Com, joint venture cu Hodler Capital

Producătorul de carne de pui Oprea Avi Com, joint venture cu Hodler Capital

de A

Producătorul de carne de pasăre Oprea Avi Com a încheiat un joint venture cu grupul ungar Hodler Capital. Ca rezultat, operațiunile celor doi parteneri în sectorul avicol au fost consolidate și vor fi gestionate de societatea holding, Poultry Investment.

Prin noua structură, grupul țintește o cifră de afaceri de peste 70 milioane de euro în 2023, ajungând la peste 700 de angajați.

Hodler Capital este un holding de investiții în industria agricolă și alimentară cu sediul în Budapesta, care deține poziții de acționariat în peste 20 de companii din regiunea Europei Centrale și de Est, scrie Profit.ro.

Prima investiție a grupului Hodler în domeniul avicol din România s-a realizat prin fondul privat de investiții, gestionat de Hodler Asset Management Ltd. în iulie 2021, prin preluarea integrală a acțiunilor companiei Avicod SA din județul Brașov. A doua investiție Poultry Integration Farms SRL a fost marcată în luna mai 2022, prin preluarea activelor fostului producător Ave Impex din Satu-Mare, de la Grupul Sam Mills.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.