Acasă Stiri InterneDezvoltare rurala Interesant. Demisia lui Oros nu a fost acceptată!

Interesant. Demisia lui Oros nu a fost acceptată!

de L M

Adrian Oros își desfășoară netulburat activitatea de ministru al Agriculturii, chiar dacă și-a dat demisia. „Misterul” a fost deslușit: demisia nu a fost acceptată de către premier. Se pare că Oros este mulțumit de această soluție, chiar dacă este extrem de pasageră, având în vedere că Guvernul Cîțu a fost dat jos în urma moțiunii de cenzură de marți. Interesantă este partea cu demisia care are nevoie să fie aprobată pentru a deveni efectivă. Privit legii, demisia este un act unalteral și nu are nevoie de aprobare.

Adrian Oros a rămas ministru al Agriculturii. Cât o mai fi și Guvernul Cîțu. Zilele trecute, oficialul, care a fost susținător al lui Ludovic Orban, și-a dat demisia din funcția de ministru. Oricum, chiar și fără luptele interne din PNL și „epurările” așteptate după alegea noii conduceri a partidului, Adrian Oros a figurat pe toate listele cu miniștrii ce urmau să fie schimbați din funcție. La momentul demisiei, Oros a avut multe reproșuri pentru șeful său, Florin Cîțu. L-a acuzat că nu-l interesează deloc agricultura, având în vedere că bugetul alocat inițial și la rectificare a fost foarte mic comparativ cu anii anteriori. Iar marea dezamăgire a fost PNRR, unde agricultura nu figurează.

Cu demisia dată la 3 zile după Congresul PNL, Adrian Oros și-a continuat nestigherit activitatea de ministru; l-a primit chiar și pe omologul său moldovean. În cele din urmă, „misterul” a fost dezlegat. Demisia ministrului nu a fost acceptată de premier.

Curios este faptul că demisia este un act unilateral, care nu are nevoie de nicio aprobare, dar situația a fost acceptată de Adrian Oros. După votul de azi din Parlament, când moțiunea de cenzură a fost votată, Cabinetul Cîțu a fost demis. Iar Adrian Oros și-a pierdut încă o dată portofoliul.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.