Acasă Focus Agricol Şef nou la Danone România

Şef nou la Danone România

de A

Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone România, companie care produce și distribuie produse lactate proaspete și produse pe bază de plante, și Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluși, precum și produse de nutriție specializată. Până în prezent, acesta a ocupat funcția de managing director al Nutricia România.

Robert Jasinski a preluat noua funcție începând cu 1 octombrie 2021.

Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat funcția de managing director al Danone Romania până în prezent, își va continua cariera profesională cu noi proiecte în cadrul companiei Danone.

 „Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-și schimba structura actuală de funcționare. Epidemia a accelerat și mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase și sustenabile. Căutând noi modalități de a promova o alimentație mai sănătoasă, vom accelera creșterea durabilă, printr-un portofoliu și mai puternic de produse, branduri și servicii aliniate acestui scop”, a spus Robert Jasinski.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.