Acasă Stiri InterneDezvoltare rurala Produse „Țara Mea” și la Cora

Produse „Țara Mea” și la Cora

de L M

Cooperativa „Țara Mea” se extinde astfel că produsele fermierilor români vor ajunge și în rafturile magazinelor Cora. În prezent, cooperativa livrează produse alimentare către rețeaua de supermarketuri Kaufland; de altfel, relația dintre cele două entități este prima de acest fel din România, fiind dattă ca exemplu de colaborare între marile lanțuri de magazine și agricultori locali.

În luna august a acestui an, Cora România și Cooperativa „Țara Mea” au semnat un acord prin care produsele 100% românești marca „Țara Mea” vor fi vândute și prin magazinele Cora, se arată într-un comunicat de presă.

„Este începutul unui process de expansiune pe care cumpărătorii l-au solicitat de mai multă vreme, dar pentru care acum suntem complet pregătiți. Este a doua listare către mari retaileri pentru Cooperativa Țara Mea și începutul unei colaborări pe termen lung. Credem cu tărie că produsele autentice românești, direct de la fermieri, trebuie să fie accesibile în marile magazine, astfel încât publicului din marile orașe să îi fie facilitat accesul către produse”, a declarat Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

În prima fază, 30 de produse 100% românești, vândute sub sloganul „Din România pentru România”, vor fi prezente în rafturile Cora, pe segmentul produse lactate, ouă, mezeluri, fructe și legume. Fiecare dintre produse este autentic românesc, începând cu hrana animalelor, până la procesare, ingrediente și condimente.

„Brandul Țara Mea livrează, încă din 1996, produse românești autentice, de cea mai buna calitate. Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativa agricolă din România și are peste 1.000 de fermieri membri, cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie. Țara Mea vinde, în acest moment, peste 300 de tipuri de produse alimentare 100% românești, care pot fi achiziționate din magazinele Kaufland și Cora din toată țara”, completează comunicatul.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.