Acasă Focus Agricol Calipso a relizat afaceri de 14 milioane euro

Calipso a relizat afaceri de 14 milioane euro

de Focus Agricol

Calipso, producătorul autohton al apei de izvor „Apa Codrii Vlăsiei”, a anunţat vineri că a raportat anul trecut afaceri de 14 milioane de euro, la fel ca în 2019, compania finalizând totodată o investiţie de 3 milioane euro în linii noi de producţie.

„Pandemia a lovit puternic economia românească, având de suferit chiar și afaceri care nu au fost afectate de criza sanitară direct, cum ar fi cele ale producătorilor de apă de izvor. Datorită strategiei de producție și distribuție precum și a parteneriatelor solide cu principalii clienți, Calipso, unul dintre liderii sectorului producției de apă de izvor, a raportat anul trecut afaceri de 14 milioane de euro. Astfel, afacerile Calipso nu au înregistrat scăderi în timpul pandemiei, păstrând același nivel al afacerii din 2019”, anunţă compania.

În 2020, Calipso a vândut 210 de milioane de litri de apă pe piața autohtonă. Se poate spune că fiecare român a băut în medie anul trecut circa 11 litri de apă îmbuteliată de Calipso, potrivit datelor companiei.

“Noi investim constant într-un proces de fabricație ultra-modern, monitorizat de la distanţă, în care fiecare etapă este înregistrată și stocată. Astfel, oferind garanția calității, apa Codrii Vlăsiei, îmbuteliată de Calipso, este un produs în care consumatorul are încredere. Acest lucru cred că s-a văzut cel mai bine în timpul crizei sanitare, când echipa noastră a făcut eforturi uriașe pentru a putea susține cererea crescută, apa fiind un aliment esențial, pe care consumatorul l-a ales cu întâietate în coșul său de cumpărături”, a declarat Daciana Siderache, director general Calipso.

Compania a finalizat totodată investiții de 3 milioane de euro.

„O fabrică inovatoare și sustenabilă, care să aibă capacitatea de a livra la timp produse de calitate superioară și de mare complexitate este obiectivul strategiei de investiții derulate de Calipso de-a lungul timpului. Cel mai recent capitol este reprezentat de o investiție de 3 milioane de euro, începută în 2020 și continuată în 2021, menită să suplimenteze capacitățile de producție și să mărească spațiul de depozitare”, mai arată compania.

Calipso avea la începutul acestui an cu 18% mai mulți angajați decât la începutul lui 2020. Acest trend continuă în 2021.

 „Calipso se bazează pe un nucleu de angajați cu experiență mare atât în industrie, cât și în companie, cea mai veche angajată făcând parte din echipă de aproape 25 de ani”, spun reprezentanţii companiei.

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.