Acasă Stiri InterneDezvoltare rurala Pria și AFIR organizează Gala Fermierilor Români

Pria și AFIR organizează Gala Fermierilor Români

de Focus Agricol

Cele mai bune rezultate înregistrate de agricultori în ultimul an vor fi premiate în cadrul Galei Fermierilor Români, organizată de PRIAevents, joi, 27 mai 2021. Eveminetul va beneficia de prezența reprezentanților tuturor actorilor care activează pe piața de profil, de la producători, la bancheri și furnizori de inputuri. Și pentru că se vor reuni, online și on-site, participanții la eveniment vor discuta și despre cele mai importante probleme cu care se confruntă sectorul. Focus Agricol este partener media al evenimentului.

PRIAevents și AFIR (n.r. – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale)  organizează Gala Fermierilor Români, eveniment național, ce va avea loc online și on-site la București în 27 mai 2021 la ASAS, de la ora 10.30. „Pentru ediția din acest an PRIAevents și AFIR au realizat un top în urma căruia vor fi stabiliți câstigătorii premiilor”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

„În cadrul evenimentului dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea și punem fermierii în legătura cu finanțatorii și supermarketurile și găsim soluțiile de colaborare”, precizează comunicatul.

Pria Gala Fermierilor din România reunește comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură: Academia de Științe Agricole și Silvice, partener de tradiție al galei. „Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură”, susține comunicatul.

PRIA Agriculture & Gala Fermierior Români fac parte din seria conferințelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Pentru vizionarea online gratuită este nevoie de înreegistrare: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-online-27-mai-2021/

 

 

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.